dimarts, 12 d’abril del 2011

La revolució de les avantguardes

  • Data i durada de l'activitat: durant quatre hores hem realitzat la cerca d'informació sobre les diferents avantguardes proposades.
  • Objectius de l'activitat: aprendre a analitzar diferents cal·ligrames, relacionar aquests cal·ligrames amb els seus corresponents autors i títols. Després d'analitzar i interpretar un cal·ligrama prèviament escollit, n'hem dissenyat un nosaltres, creant la forma i composició més adequades, per examinar-lo posteriorment.
  •  Feina realitzada per cadascun dels membres del grup: durant aquestes hores ens hem dividit en dos grups: la Priscila, Shirley, Asset i Ahlam, per investigar els diferents formats de les avantguardes, i l'Alba i Andrea per realitzar l'activitat de "Los nuevos caminos de la literatura castellana".
  • Dificultats en la creació de l'activitat: en alguns casos, hem tingut dificultats per relacionar els cal·ligrames amb els seus corresponents autors i títols, ja que algunes tenien un grau de dificultat molt elevat. Alguns enunciats tenen molts inconvenients, per tant són un problema per entendre l'objectiu de la pregunta proposada.
  • Pistes a tenir en compte: per tal de trobar els cal·ligrames, s'ha de cercar els compositors que s'havien esmentat a l'anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada