dijous, 14 d’abril del 2011

Preparant una exposició

Data i durada de l'activitat: durant dos hores hem preparat l'exposició oral. La primera hora l'hem utilitzat per acabar les últimes feines del dossier com millorar el bloc o cercar informació sobre el Teorema dels quatre colors. Durant la següent hora hem recitat juntes, de memòria, el poema d'anglès.
  • Objectius de l'activitat: acabar les últimes tasques del dossier i preparar l'exposició oral on haurem d'explicar els manifestos revolucionaris, la sensibilitat revolucionària, la revolució de les avantguardes, construint el nou mapamundi i la recitació del poema "I am the master of my fate".
  • Feina realitzada per cadascun dels membres del grup: durant la primera hora la Priscila i la Shirley s'han preparat el poema d'anglès, mentre l'Andrea s'encarregava dels últims retocs del bloc i l'Asset, Alba i l'Ahlam milloraven el mapamundi i el teorema dels quatre colors.
  • Dificultats en la creació de l'activitat: aprendre de memòria un poema en anglès amb paraules complicades i saber explicar els diferents temes del dossier.
  • Pistes a tenir en compte: per aprendre el poema, és recomanable escoltar el vídeo i buscar les paraules que no s'entenen al diccionari. També, fer un assaig de l'exposició amb tots els membres ja preparats, que prèviament han cercat tota la informació necessària sobre totes les activitats proposades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada