dijous, 14 d’abril del 2011

Revolució arquitectònica i industrial (visita al MNATEC)

Data i durada de l'activitat: durant les 8:15 fins les 17:45 hem realitzat l'excursió a Terrassa. Després d'un viatge amb autocar, a les 10:00, hem arribar al museu, on hem fet una visita fins les 12:30, quan hem realitzat per grups un taller d'engranatges o de química durant dos hores. A les 16:00, després de dinar, ens hem reunit tots per marxar cap a Arbúcies.
  • Objectius de l'activitat: millorar els nostres coneixements tècnics i científics mitjançant un taller d'engranatges i una visita completa pel museu.
  • Feina realitzada per cadascun dels membres del grup: totes les persones del grup hem realitzat un dossier format per una part individual, on hem explicat els descobriments o invents que nosaltres consideravem els més importants, una part col·lectiva, que consistia en un qüestionari sobre Terrassa i la seva arquitectura i finalment un treball individual sobre un taller, en el nostre cas el dels engranatges.
  • Dificultats en la creació de l'activitat: algunes respostes de les activitats eren difícils de trobar i la cerca d'informació presentava diferents dificultats.
  • Pistes a tenir en compte: per poder completar correctament el qüestionari hem d'estar atents i pendre tots els apunts necessaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada