dimarts, 12 d’abril del 2011

Unitat i dissidència

  • Data i durada de l'activitat: durant cinc hores hem realitzat l'activitat de Ciutadania, ja que la primera hora l'hem utilitzat per llegir les instruccions incloses del dossier i per mirar la pel·lícula anomenada "L'Onada". Seguidament, en les últimes hores, hem contestat les preguntes de les diferents activitats.
  • Objectius de l'activitat: analitzar les conseqüències que comporten els diferents règims polítics, com la dictadura o l'autocràcia i també els diferents moviments culturals, com la Il·lustració.
  • Feina realitzada per cadascun dels membres del grup: la Priscila i la Shirley han contestat les preguntes de la primera activitat, mentre l'Alba realitzava la segona i tercera activitat i l'Andrea analitzava els textos dels respectius exercicis. Durant aquestes hores, l'Ahlam i l'Asset s'han encarregat d'acabar feines que encara no estaven acabades, com el mapamundi de socials o els cal·ligrames de català.
  • Dificultats en la creació de l'activitat: els enunciats de la primera activitat tenen un grau de dificultat bastant elevat, que provoca una cerca intensa d'informació. Les altres activitats contenen uns fragments amb paraules complicades, que s'han de buscar el seu significat al diccionari.
  • Pistes a tenir en compte: la pel·lícula s'ha d'observar amb tranquil·litat i agafant tots els apunts necessaris. En algunes preguntes s'ha de cercar informació, però, en general, si es llegeixen les preguntes lentament, les respostes seran fàcils de trobar.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada