dimarts, 12 d’abril del 2011

Los nuevos caminos de la literatura castellana

  • Data i durada de l'activitat: durant tres hores hem estat buscant la informació necessària sobre el Romanticisme, Realisme, Modernisme, Generació del 98 i hem realitzat la "Caza del Tesoro" de Pío Baroja.
  • Objectius de l'activitat: augmentar els nostres coneixements sobre els diferents moviments culturals i analitzar la biografia d'autors importants com Gustavo Adolfo Bécquer o Antonio Machado.
  • Feina realitzada per cadascun dels membres del grup: mentre l'Asset i l'Ahlam preparaven el mapamundi de socials, la Priscila i la Shirley s'ocupaven de "La Caza del Tesoro" i l'Andrea s'encarregava de la part comuna per tots els grups ja que l'Alba desenvolupava les avantguardes de català.
  • Dificultats en la creació de l'activitat: en "La Caza del Tesoro" hem trobat considerables dificultats, perquè Pío Baroja és un artista amb una vida més complicada per analitzar. La següent activitat era més senzilla, però hi ha una cerca d'informació molt abundant.
  • Pistes a tenir en compte: per contestar les preguntes amb més precisió, s'han de llegir atentament els enunciats i la diferent informació buscada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada